top of page

la 16. heinäk.

|

Huwila Areena

Fight Night Huwila Areena

Savonlinnssa nähdään ensimmäistä kertaa vapaaottelua ja ammattinyrkkeilyä samassa tapahtumassa, Huwila Areenalla. Illalla 4 vapaaottelua ja 4 ammattinyrkkeilyottelua. Klikkaa tapahtumaa nähdäksesi koko illan aikataulun.

Fight Night Huwila Areena
Fight Night Huwila Areena

Paikka & aika

16. heinäk. 2022 klo 17.00

Huwila Areena, Puistokatu 4, 57100 Savonlinna, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kamppailu-urheilun ystävillä riittää kesällä jännitettävää. Savonlinnassa on tarjolla kaksi kovaa tapahtumaa, joissa otetaan tuimasti miehestä mittaa – heinäkuussa jopa suomalaisittain ennennäkemättömän monipuolisella kattauksella.  16. heinäkuuta järjestettävässä Fight Night Huwila Areena -illassa nimittäin nähdään sekä ammattinyrkkeilyä että vapaaottelua. 

Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun näitä kahta lajia pääsee seuraamaan samassa tapahtumassa. Tarjolla on neljä ammattinyrkkeilyottelua ja neljä vapaaottelumatsia.  Ammattinyrkkeillijöistä paikalla ovat Olavi Hagert, Jamil Elo, Ivan Perälä ja Elia Juusti. Välisarjan Olavi Hagert (5–0) iskee tapahtumassa comeback-ottelunsa, kun mikkeliläisnyrkkeilijä palaa kehätöihin kuuden vuoden tauon jälkeen. Hagert kohtaa illan päätöskamppailussa unkarilaisen Laszlo Koszegin. Ammattilaisdebyyttinsä Savonlinnassa iskevä Ivan Perälä puolestaan saa vastaansa ylemmän keskisarjan kamppailussa niin ikään unkarilaisen Janos Lakatosin.  Jamil Elon ja Elia Juustin vastustajat varmistuvat pian. Juusti on tapahtuman toinen suomalaisdebytantti, joka nappasi amatöörinä 91-kiloisten SM-hopeaa. Keskisarjassa otteleva Jamil Elo puolestaan nousee ammattilaiskehään kolmatta kertaa. Yleisöllä onkin oiva tilaisuus nähdä kotimaisen ammattinyrkkeilykentän tulevaisuuden tähtiä uransa alkumetreillä.  Vapaaottelupuolella isketään kolme amatööriottelua sekä yksi ammattilaisten kohtaaminen. 

Suunnitelmia on laitettu matkan varrella uusiksi, sillä ammattilaisotteluksi alun perin kaavailtu Mici Saariston ja Oskar Jaskarin välinen kohtaaminen on jouduttu perumaan Saariston selkävamman vuoksi. Sen sijaan yleisö pääsee näkemään, miten turkulainen Kirill Andreev ottaa keskisarjan kohtaamisessa mittaa Latvian Ricards Ozolsista. Andreev on voittanut amatöörinä kahdesti Suomen mestaruuden ja kertaalleen EM-hopeaakin.  

Amatööreissä nähdään runsaasti paikallista vapaaotteluosaamista, sillä jokaisessa kolmessa amatöörimatsissa on toisena osapuolena Savonlinnan Fighters House -seuran kasvatti. Välisarjan Jari Löppönen saa vastaansa Espoon Jyri Lehdon, kevytsarjan Marko Heponiemi kohtaa Oulun Petteri Ronkaisen ja välisarjan Marko Kettunen ottelee Lahden Lassi Leivoa vastaan.  

OHJELMISTO:

AMATÖÖRI MMA:

KELLO 19.15: Marko Kettunen-Lassi Leivo

KELLO 19.35: Jari Löppönen-Jyri Lehto

KELLO 19.55: Marko Heponiemi-Petteri Ronkainen

PRO MMA:

KELLO 20.15: Kirill Andreev-Ricards Ozols

AMMATTINYRKKEILY:

KELLO 21.10: Ivan Perälä-Janos Lakatos

KELLO 21.30: Elia Juusti-Konrad Delekta

KELLO 21.50: Jamil Elo-Yaroslav Yurov

KELLO 22.10:Olavi Hagert-Laszlo Koszegi

Fight Night Huwila Areena -tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 38,50 euroa. Tapahtuma alkaa kello 19, jolloin amatöörivapaaottelijat aloittavat urakkansa. Heidän jälkeensä nähdään ammattilaisvapaaottelijoiden kohtaaminen, ja puolen tunnin väliajan jälkeen on ammattinyrkkeilijöiden vuoro.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page